Snowkitekurssit Talvi 2016-2017

posted in: Tapahtumat | 0

Talvikurssit 2016-2017 pyörähtävät käyntiin kelien salliessa Joulun jälkeen. Kurssit Etelä-Suomessa jatkuvat aina maaliskuun alkuun (Jäätilanteen mukaan).

Helsingissä kurssit Laajalahdelle. Tuulen suunnasta riippuen kurssipaikka on joko Otaniemen tai munkkiniemen rannassa. Turun kurssit Piikkiön Harvaluodon rannan edustalla tai Littoisten järvellä.

Kurssi ilmoittautumiset finkitesurf@gmail.com

(Huom. Jos teillä elämyslahjojen lahjakortti niin kannattaa lähettää valtteri@finkite.com varauskoodi ennen kuin lahjakortti menee umpeen.)

WE ALSO TEACH IN ENGLISH. ENQUIRIES –> finkitesurf@gmail.com

Kurssien järjestämiseksi tarvitsemme vähintää kaksi osallistujaa.

Kurssihinnat talvelle 2016-2017 :

– Opetus tuntihinnalla 50€/h
– Noin reilu 3h mittainen päiväkurssi pienryhmässä (2- 4 henk.) 140€ per henk
– Mikäli varaatte kurssin ryhmänä niin hinnat päiväkurssille ovat seuraavat:
1-2henk 140€
3-4henk 120€

Mukaan kurssille tarvitset laudan tai sukset ja kypärä mikäli löytyy, sekä evästä oman tarpeen mukaan. Snowkite ja Leijasurffaus ovat hyvin käytännön läheisiä lajeja ja keskitymme kursseille itse tekemiseen ja teoriaa opitaan parhaiten käytännön tekemisellä ja esimerkeillä. Osaavan kouluttajan johdolla Snowkiten opettelu on turvallista, mutta tarkistathan kaiken varalle oman tapaturmavakuutuksen kuntoon.

Kurssipäivä voidaan sopia etukäteen, mutta lopullinen varmistus tehdään noin 1 pv aikasemmin kun varmistamme sopivat tuuli/jää olosuhteet. Kurssipaikasta saat karttalinkin sähköpostiin edeltävänä päivänä.

Kouluttajana kursseilla vuodesta 2010 asti opettanut IKO level 2 instructor Patrik Sabel

Kurssimaksut käteisellä kurssin jälkeen tai laskulla erikseen pyydettäessä.

Leave a Reply