Snowkite-kurssit järjestetään pääasiassa Turussa ja Helsingissä. Paikka riippuu tuulen suunnasta ja jäätilanteesta, mutta esim. Helsingissä olemme pääasiassa laajalahdella. Snowkite kurssit järjestetään 2-4 hengen ryhmissä. Opetuksen kesto riippuu ryhmän koosta ja olosuhteista. Yleensä noin 3-4 tuntia päivässä. Mukaan tarvitset säänmukaisen varustuksen ja oman laudan taikka sukset. Lisäksi oma kypärä takaa parhaan istuvuuden. Suosittelemme myös lämmintä juomaa ja kevyttä evästä.

Voit ilmoittautua kurssille alla olevasta varauskalenterista. ilmoitamme sitten mikäli kyseiselle päivälle on kurssia tulossa. Lopullinen varmistus tehdään noin 1-2vrk aikaisemmin kun tuuli/ jääolosuhteet tarkentuvat.

Huolehdithan että tapaturmavakuutuksesi on kunnossa kaiken varalta ennen kuin ilmoittaudut ja osallistut kurssille. Jotkut vakuutusyhtiöt vaativat erillisen urheilulaajennuksen. Leijakurssin käyminen tapahtuu aina omalla vastuulla. Kurssin käyneille alennusta hankiessa finkiten kautta uusia edustamiamme leijasurffaus varusteita.

Tulosta ja täytä perustietolomake ennen kurssille osallistumista. Tuo lomake mukanasi kouluttajalle ensimmäisenä kurssipäivänä. Kurssin alussa voidaan vielä tarkastella lomaketta kouluttajan kanssa, jos jotain on jäänyt epäselväksi.

Tervettuloa kurssille!

Sopiva pvm, paikka ja kaikkien osallistujien nimet. Lisätietoa
Date, place and the names of all participants. Additional information